Featured Video

Video How to Guide

Latest Comments

Veronika Tarot 1001: Извините, в видео оговорилась. Правильно говорить Инь-ЯН! :) Знать то знаю, но говорю часто неправильно.))
FARMALLL666: KNOCKING HIS PLUMS OFF....
Бя&doиe V: This shouldn't be titled as "Match.com review: First Impressions" because it's not a review at all. He's simply babbling and presenting absolutely no useful information for someone [like me] who is thinking of joining.
Alex Fernandez: #UplingerForPresident2016
Аврора Сон: Скажите мне не положили пластелин специальный для глаз ..на что еще я могу из приклеить ?
kawaaski: двигателя е пълен боклук той е 1,8 16в 131gt коня монтира се в браво и купе и марея е правен от 1,8 gt 115коня има проблеми с основните лагери на коляновия вал и счупени биели и проблемни черупкови лагери от там се появява колебание в възвратно постъпателното движение във въртеливо като се поява аксиален и радиален луфт с десети отклонение на вала, защото основните лагери се разбиват, нов колянов вал, проблемни разпределителни валове, изгорели бобини които са на hitachi и струват много пари, окачването е пълен кенеф и се разбива за всяка смяна на маслото освен ако не го изгаря, трудена е смяната на ангренажа, защото повечето сервизи нямат пети за зацепване, картера е ниско и е алуминиев и няма греда отдолу, части се намират трудно за този двигател, алтернатор от друг фият не става а смяната му е 4-5часа, стартер също, нискокачествена кола като цяло боклук и ресурса далеч не и е 150 000 км евтина е направена явно да превъзхожда по цена, като почнеш от боята до интериора гадна дрънчаща пластмаса която е стара и се чупи разпрани и изпечени уплътнения на вратите и свири като флейта с 140 за вариатора няма да говорим и не ми се пише още :)
Aje Blase: no there was one